Венета Райкова шашна всички

Гласувайте за статията

Водещата отново си играе на семейство с Тихомир

Водещата на предаването „Папараци“ по Би Ти Ви – Венета Райкова шашна всички с това, което направи.

При все, че Венета Райкова обяви края на брака си с Тихомир Георгиев още през миналата година, се оказва, че двамата все още са заедно и продължават да се държат като истинско семейство.

Венета Райкова

Водещата отново си играе на семейство с Тихомир

От няколко дни насам Венета Райкова е в компанията на сина си и на любимия си мъж Тихомир в Банско и близкото село Баня. Претекстът, който двамата използвали, за да се съберат, бил десетият рожден ден на сина им.

Под снимката от минералния басейн, която Венета Райкова публикува в профила си в социалната мрежа, написа:
„На този ден преди 10 години имах родилни болки, а в момента релаксирам в 36-градусова минерална вода на 8 градуса на чист въздух“.

Венета Райкова отдъхва със сина си и бившия си съпруг в четиризвездния спа хотел, в който Корнелия Нинова събра миналата година елита на БСП на партиен семинар.
По време на почивката Венета Райкова, Тихомир и синът им Патрик, редуват спа процедурите с тежките софри, с които се славят механите в Банско.

Очевидно рожденикът и родителите му, са решили да се отдадат на кулинарен туризъм, обикаляйки из заведенията, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Венета Райкова шашна всички”

  1. LORZ

    февр. 20. 2019

    Това,че са се събрали за да празнуват ЧРД на детето си,не значи,че са се събрали като двойка.Такива „събирания“ ще има докато са живи или поне докато синът им не стане самостоятелен и ги „отсвири“.

Добавете коментар