Лекарката от спешния екип разкри истината за Шабан Шаулич

Гласувайте за статията

Сръбската легенда бил адекватен и слязъл сам от колата

Лекарката, ръководила спешния екип, разкри истината за Шабан Шаулич.

Както вече стана ясно, той издъхна в резултат на тежък пътен инцидент, който се случи край Дортмунд, Германия.

Шабан Шаулич

Сръбската легенда бил адекватен и слязъл сам от колата

Тежката катастрофа бе причинена от пиян мъж, без шофьорска книжка. Лекарката от спешния екип разкри, че Шабан Шаулич е излязъл сам от блъснатия автомобил. Той е бил в съзнание и е говорил.

Тъй като Шабан Шаулич говорил на сръбски, никой от екипа медици не го разбрал какво казва. Те обаче бързо схванали от жестовете му, че има силни болки в гърлото и състоянието му продължава да се влошава.

Първоначално му дали болкоуспокояващо. След като станало ясно, че неговото състояние е най-тежко, той бил откаран в болница. Предвид състоянието му, той бил транспортиран с хеликоптер до най-добре оборудваната клиника в Билефелд.

При пристигането му в лечебното заведение било установено, че аортата на Шабан Шаулич е спукана. Медиците смятат, че предпазния колан е причинил спукването на кръвоносния съд, след като го е притиснал силно в резултат на силния удар.

В протокола било записано, че Шабан Шаулич е издъхнал в 10.25 ч. междувременно стана ясно, че Сърбия изпраща правителствен самолет, който да прибере тялото на сръбската легенда, след като бъде освободено от немските власти, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар