Фейсбук добави дългоочаквана опция

Гласувайте за статията

Потребителите ще могат да трият изпратени съобщения

Фейсбук най-накрая зарадва потребителите си като добави дългоочаквана опция.

Вероятно почти всеки потребител на Фейсбук е изпитвал тръпката от изпращането на съобщение на грешен човек. Тъй като до неотдавна Фейсбук не позволяваше то да бъде изтрито, със сигурност сте брали доста нерви.

Фейсбук

Потребителите ще могат да трият изпратени съобщения

Е, това вече остава в историята. Фейсбук добави възможността да премахнете изпратено съобщение в Messenger, при това за всички участници в чата.
Изпълнителният директор на компанията Марк Зукърбърг се сдоби с тази привилегия още миналата пролет.

Това предизвика истински фурор сред потребителите на социалната мрежа.
Нещо повече – стана ясно, че благодарение на TechCrunch, Зукърбърг, както и други високопоставени лица в компанията, са могли да премахват съобщенията от входящите кутии на други потребители още от 2010 година.

След като се вдигна шум по темата, от Фейсбук обявиха, че ще добавят тази възможност за всички потребители на социалната мрежа. Междувременно стана ясно, че Марк Зукърбърг вече няма да може да се възползва от нея.

Всеки потребител ще може да изтрие съобщение, задържайки пръста си върху него (в мобилната версия) и избере Remove. Както знаете, преди можехте да направите това само за себе си. Към днешна дата вече има две опции – Remove for you (премахни за теб) и Remove for everyone (премахни за всички), пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар