Родителите на Софи Маринова позлатиха Гринго (Вижте каква зестра му изсипаха)

Родителите на Софи Маринова позлатиха Гринго (Вижте каква зестра му изсипаха)
1 (20%) 1 vote

Родителите на Софи Маринова на седмото небе, дариха на зет си крупна зестра за сватбата

Гринго на Софи Маринова напълни изпразнените си джобове. Тъста и тъщата го позлатиха. Родителите на певицата се отсрамиха с голяма зестра за сватбата. Която предстои да се случи на 24 март.

Снимка: ХотАрена

Майката и таткото на Софка били впечатлени от зет си. Те харесали Тодор Давидов за съпруг на дъщеря си. И както му е реда по техните обичаи се бръкнали надълбоко и му изсипали крупна сума за зестра на булката.

Парите били събирани от възрастните хора цял живот и били предназначени за голямото събитие. Певицата се грижи и ги подпомага всеки месец и те успели да заделят парите. След като Софи и Гринго станаха законни съпрузи тъста и тъщата дали на младоженеца сумата. С която ще посрещнат част от разходите си за тържеството.

Свекъра и свекървата на ромската перла също не останали по назад. Родителите на Гринго позлатили снахата с пари и злато. А младото семейство вече е напълно готово за големия ден. Когато в столичен ресторант ще се съберат около 400 гости да почетат младоженците, предават от hotarena.net.

Говори се, че меденият месец на новата госпожа Давидова ще е в Америка. Тя има турне зад океана и ще вземе Гринго със себе си. Така покрай работата ще съчетаят полезното с приятното.

Влюбените пиленца ще отлетят за САЩ през май в разгара на пролетта. Но с тях ще теъгне и сина на певицата Лоренцо. Семейството има планове да посети и Канада, разкриват техни близки.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар