Юксел Кадриев е бесен на ръководството на Би Ти Ви

Гласувайте за статията

Новинарят разгневи сериозно зрителите на медията

Водещият на новините по Би Ти Ви – Юксел Кадриев е бесен на ръководството на медията и в частност на Венелин Петков.

Причината за гнева на Юксел Кадриев е, че бива санкциониран всеки месец от Венелин Петков. След като разбрал, че заплатата му е орязана за пореден път, Кадриев бил категоричен, че повече няма да търпи подобно отношение.

Юксел Кадриев

Новинарят разгневи сериозно зрителите на медията

Той се жалвал на колегите си, че Венелин Петков непрекъснато намира поводи да го глобява. Юксел Кадриев се разлютил жестоко, когато научил, че били орязани 500 лв от месечното му възнаграждение.

Всъщност глобите не са без причина. От нюзрума на медията издават, че непрекъснато получават гневни обаждания и писма от зрителите, които са възмутени от непрестанните грешки на Юксел Кадриев в ефир. Тъй като Петков бил безсилен да критикува колегата си, решавал случаите с финансови санкции.

Отначало той започнал да му орязва между 100 и 200 лева от заплатата, но новинарят така и не си вземал поука. След като продължил да прави невъобразими гафове и да се явява неадекватен на работното си място, глобата му била увеличена двойно.

Зрителка отбелязва, че ще започне да гледа новините на Би Ти Ви тогава, когато Юксел Кадриев се научи да чете. Тя подчертава, че непрекъснатото му сричане е непоносимо.
Иван Сапунджиев пише: „Той и отначало беше такъв, докато го чакахме да трупа опит, а сега, когато се прошари, все още е така. Не знам защо го пазят като писано яйце. На това място, а и в почти всички бизнеси, хора, които грешат толкова много, изхвърчат или поне падат от най-видимите места и отиват на по-заден план. Кадриев – не, на него и на 60 като стане, все още ще му се дава шанс“, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар