Шабан Шаулич не успя да сбъдне голямата си мечта

Гласувайте за статията

Той бил изключително щастлив, че ще ожени сина си

От близкото обкръжение на легендарния сръбски певец Шабан Шаулич издават, че не успял да сбъдне голямата си мечта, преди да си отиде от този свят.

Сръбското издание „Блиц“ отбелязва на страниците си, че голямата мечта на Шабан Шаулич била да ожени сина си Михайло. Броени дни преди трагичния инцидент в Германия, който отне живота му, Шабан Шаулич правел списък на гостите за сватбата, заедно със сина си.

Шабан Шаулич

Той бил изключително щастлив, че ще ожени сина си

Само ден преди да замине за Германия, Шаулич кроил планове как ще изглежда сватбеното тържество и кои ще са изпълнителите, които ще огласят събитието. Когато говорел за сватбата, очите му греели от щастие.

Той бил категоричен, че това ще бъде най-голямата сватба, виждана някога в Сърбия, а на нея ще присъстват хора, които са му близки и важни в живота.
Шабан Шаулич бил много щастлив, когато синът му Михайло му казал, че в края на миналата година е поискал ръката на приятелката си Даниела Мандич.

Той бил толкова щастлив, че синът му ще се ожени, че пожелал да се включи в организацията на сватбеното тържество. От близкото му обкръжение издават, че това е нещо необичайно, имайки предвид, че организацията на каквито и да било събития Шаулич поверявал на съпругата си, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар