Семейни трагедии съсипаха Гала

Гласувайте за статията

Тв водещата има съмнения, че над семейството й тегне тежка прокоба

Семейни трагедии съсипаха водещата на предаването „На кафе“ по Нова тв – Гала.

Това е и една от причините, поради които Гала не отпразнува подобаващо рождения си ден. Припомняме, че на 13 февруари, тя навърши 52 години, но не организира голямо тържество. За разлика от предходни години настроението й било твърде минорно заради семейните нещастия, които я сполетяха в последно време.

Гала

Тв водещата има съмнения, че над семейството й тегне тежка прокоба

Два от най-трудните моменти в живота на Гала са нелепата смърт на баща й и убийството на племенника й Джордж. Убийството на племенника й бе причината, поради която Гала изчезна от ефир за няколко дни в края на миналата година. Тогава обаче от екипа не разкриха истината, а залъгваха зрителите, че тв водещата е била болна от тежък грип. Истината излезе наяве по-късно.

Припомняме, че младежът бе застрелян от американски полицай след свада в нощен бар. По-късно стана ясно, че Джордж, който системно злоупотребявал с алкохол и наркотици, извадил нож срещу щатски полицай.
В Щатите обаче законът е категоричен при подобни ситуации и дава право на служителя на реда да се защити по начин, по който сметне за необходимо.

Убийството на Джордж не само сринало Гала, а и я накарало да върне лентата назад и да се усъмни дали върху семейството й не тегне прокоба, предвещаваща смъртта на най-близките й мъже.
Плевенчанката все още не е успяла да превъзмогне загубата на баща си, с когото имала изключително дълбока връзка. Той си отишъл за броени минути в резултат на алергичен шок, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар