Скандална тайна е на път да провали безоблачната любов на Златка Райкова с Благой Георгиев

Гласувайте за статията

Тайните на Русата Златка нямат край

Миналото на плеймейтката Златка Райкова, се оказва доста по-пъстро от очакваното.

Поредната истина за Златка Райкова изплува от миналото й и е на път да сложи край на безоблачната й любов с Благой Георгиев.

Златка Райкова

Тайните на Русата Златка нямат край

Оказва се, че русото изкушение е имало вземане-даване и с мъжа на Преслава и нещата са били доста сериозни.
Запознати издават, че Златка Райкова и Пламен крият църковен брак, който се е състоял пред тесен кръг приятели. Това се е случило преди осем години.

При все, че тази информация не е нищо ново, тези дни изплува и друг интересен факт около случката. За брака между Русата Златка и Пламен Лазаров свидетелстват и снимки от събитието. Те са били разпространени от самата нея през 2011 година.

Най-любопитното е, че Златка Райкова и половинката на Преслава, все още се водят съпрузи. За да сключат нов църковен брак, двамата ще трябва да разтрогнат светото тайнство на венчанието.

Запознати издават, че Златка и Пламен били много влюбени и поради тази причина решили да сключат църковен брак. Едно е повече от ясно – към днешна дата нито Преслава може да сключи църковен брак с половинката си, нито пък Благой Георгиев със Златка Райкова.

Имайки предвид факта, че Благой Георгиев е доста набожен, това може да се окаже сериозен препъни камък пред на пръв поглед безоблачната им любов, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар