Хороскоп за 20 февруари, сряда

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят планетите за днес според хороскопа на Алена, публикуван във в. „България днес“

Овен
Стабилизирайте деловите си отношения. Проведете неотложните служебни разговори и срещи. Постигнете поредната финансова стабилност чрез активна работа. Чрез тях имате възможност да подготвите договори с банковите институции, ако се налага да финансирате нови проекти.

Телец
Неочаквана разправия на работното място ще отнеме част от времето ви преди обед. Вместо да работите, ще изяснявате причината, която за пореден път е прозаична и именно поради това трудна за разкриване. Финансови постъпления са породили завист в колегите ви. Не давайте заеми само защото се надявате да намалите напрежението.

Близнаци
Срещате трудности при договарянето на сделка, но причината не е само във вас. Странични занимания, породени от искания на ваши колеги, блокират възможността ви да приключите със задачите си в рамките на работния ден.

Рак
Съдбата ви закриля, но не ви позволява да сте прибързани и устремени към необмислени начинания, дори и ако са доходни. Чувствате се бодри и изпълнени с желание за активна работа. Успехът може да се отклони от пътя ви, ако прекалите със самоувереността си. Бъдете внимателни и задълбочени в служебните си задължения.

Лъв
Внимавайте настроението ви да не се превърне в причина за финансови загуби. Ако не ги избегнете, се сърдете на себе си за загубата на доверие във вашите делови партньори. Напрегнати, агресивни, емоционални и раздразнителни сте, въпреки че сте доволни от постигнатото през изминалите дни.

Дева
Помислете дали да се натоварите с непосилни задачи, които може да блокират възможността ви за професионални успехи. Обсебени сте от желание да блеснете и да впечатлите колегите си. Започнете веднага, без бавене, изпълнението на преките си служебни задачи.

Везни
Заредете се с нови сили и разширете познанията си. Не си позволявайте прибързаност, ако искате да завършите започнатите служебни задачи. Спестете си критиката към старите си колеги, с която сте се подготвили да впечатлите новопостъпилите при срещата ви днес.

Скорпион
В този ден успехът е с вас и в начинанията, които сте планирали. Възползвайте се без колебание от възможността да спечелите пари. Денят е неблагоприятен за командировки. По-добре е да не пътувате. Информация, която ще получите, ще ви принуди да преосмислите действията си и да промените начина си на работа.

Стрелец
Очаквайте приходи. Ще блестите ярко на светлината на поредните си успехи. Защитете без колебание интересите си, но не забравяйте, че все още не сте поднесли извинение за вашето непростимо поведение, с което сте ги обидили и част от тях отказват да разговарят с вас.

Козирог
Бъдете уверени в професионалните си качества. Ще се справите даже и с неприятните задачи, които неочаквано се налага да приемете. Справяте се отлично със служебните си задължения. Деловите разговори са успешни въпреки притеснението, което ви е обзело от сутринта.

Водолей
Не е изключено в живота ви да се появят влиятелни хора, които ще ви предложат подкрепата си. Установяването на нови делови познанства ви отваря пътя към обмисляните начинания. Осъществете плановете си за деня и проведете срещите си.

Риби
Не влизайте в съдружия. Съдбата ви закриля, но не ви предпазва от необмислени постъпки. Постарайте се да мислите и да действате с разума си. Блокирайте авантюристичната си нагласа, за да не се провалите. Вечерта се отдайте на отдих.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар