Пияният шофьор, причинил смъртта на Шабан Шаулич, шокира всички с версията си за инцидента

Гласувайте за статията

Освен Шаулич, живота си изгуби и още един човек

Пияният шофьор, който причини тежката катастрофа в Германия, при която изгуби живота си Шабан Шаулич, шокира всички с версията си за инцидента.

Той е категоричен, че вината за пътнотранспортното произшествие не е негова. 39-годишният водач на „Мазда“-та, който дори няма шофьорска книжка, прави всичко по силите си, за да убеди властите, че няма вина за случилото се.

Шабан Шаулич

Освен Шаулич, живота си изгуби и още един човек

С шокиращите си твърдения той се опитва да увери властите в това, че виновен за случилото се, е 43-годишният водач на „Сеат“-а, в който е пътувал Шабан Шаулич – музикантът Мирсад Керич, който също е починал.

39-годишният водач на „Мазда“-та, който е шофирал опиянен, твърди, че Керич е изгубил контрол над превозното средство, а той не е успял да избегне удара. Разследването на случая обаче категорично опровергава твърденията му.

Припомняме, че тежкият инцидент, при който Шабан Шаулич и Мирсад Керич изгубиха живота си, се случи на магистрала край Дортмунд, Германия. Пияният мъж, управлявал „Мазда“-та, се е врязъл с висока скорост в задницата на „Сеат“-а, в който е пътувал Шабан Шаулич, заедно с още трима души.

Шабан Шаулич е бил откаран в болницата, където по-късно е издъхнал от нараняванията си, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар