Кумът на Шабан Шаулич разкри страшни факти за последните минути от живота му

Гласувайте за статията

Изпълнителят бил особено нервен и припрян

Кумът на Шабан Шаулич – Слободан Стоядинович разкри разтърсващи факти за последните минути от живота му.

Слободан разказва, че в последния ден от живота си, Шабан Шаулич бил необичайно припрян и нервен.

Шабан Шаулич

Изпълнителят бил особено нервен и припрян

Той споделя:
„Имахме участие в един клуб до 4 ч. сутринта. Договорихме се, след като имахме самолет, да легнем да поспим рано сутринта в хотела и да го събудя в 6:15 ч. Спал съм около час и в 6:15 ч. ме събуди телефонът. Ставам, в този момент Шабан вече беше буден и облечен, и ми чука на вратата. Питам го: „Но защо бързаш?“, а той: „Хайде, моля те, бързо, защо закъсняваш? Да побързаме!“ Малко се учудих защо ме вика – никога не е бил такъв. Имахме още 3 часа до излитането на самолета му.

Бързо се облякох, слязох при рецепцията и се качихме в колата. Тръгнахме, Шабан Шаулич беше малко изнервен и ми изчисли защо не съм го разбудил 3 минути по-рано. 3 минути! Не можех да повярвам, много беше странен“, продължава разказа си Стоядинович.

В тази връзка той си спомня и как по време на изпълненията си в клуба Шабан Шаулич непрекъснато поглеждал към часовника си – цели 5 пъти. „Сякаш нещо го е пришпорвало, сякаш е имал предчувствие за някакво нещастие“, разказа още Стоядинович.

Докато пътували Шабан Шаулич забелязал, че фаровете на техния Сеат не работят добре. Музикантът Мирсад Керич, който карал колата, му отговорил: „Нещо не ни работи лампата, сега ще карам на дълги“.

На мястото на фаталния удар движението било пренасочено само в една лента, тъй като имало някакви ремонти.
„Не успяхме и пет приказки да си кажем и изведнъж – бам! Връхлетя ни друга кола отзад, аз седях зад Шабан, а зад Мирсад беше неговият синтезатор, може би от него е получил тежкия удар в главата си“, предположи Слободан Стоядинович.

Той няколко пъти е изпадал в несвяст и се събуждал. В един момент видял как през ламарините на колата опитват да измъкнат тялото на Мирсад Керич. „Питах се къде е Шабан и видях, че го няма и после всичко ми се губи. Пробудих се и попитах лекарите дали Шабан и Мирсад са с мен, те ми отговориха, че тях ги карат в друга болница“, добавя пред сръбското издание „Blic“ кумът на Шабан, чиито контузии не застрашават живота му, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар