Кристиан Кирилов с първи думи за връзката си с Джулия (Вижте тук)

Кристиан Кирилов лудо влюбен в Джулия сн. Инстаграм
0

Кристиан Кирилов с нови разкрития за „София – ден и нощ“

Кристиан Кирилов, по-известен на зрителите като Митака от „София – ден и нощ“, даде първото си интервю. В него той за първи път говори за голямата любов в живота си – поп фолк изпълнителката Джулия. Кирилов разкри и какво се случва със сериала, който го направи известен – „София – ден и нощ“ и наистина ли го спират от малкия екран.

Миналия месец Джулия призна за връзката си с Кристиан в предаването „Автограф“, но запази в тайна подробностите около тяхното запознанство. Кирилов също не разкри как точно пламва любовта между тях. „Да, решихме да обявим връзката си, заедно сме, щастливи сме“, казва Кристиан, пише show.blitz.bg.

„Предпочитам да си останат лични тези подробности, макар да съм наясно, че на голяма част от почитателите са им интересни. В някое от следващите интервюта може и да споделя малко повече, но към момента, мисля че трябва да си останат лични тези моменти“, споделя Кристиан и разкрива, че вече е взел решението да дава повече интервюта.

„София – ден и нощ“

Кирилов говори и за сериала „София – ден и нощ“, където изигра ролята на Митака и стана любимец на зрителите. Преди няколко дни стана ясно, че излъчването на сериала спира. След тази новина много от феновете на Кристиан му пишат, за да разберат какво се случва с него. „Да, появиха се доста статии в тази насока и по този начин събудиха безпокойството на феновете. Получих безумно много съобщения в Инстаграм с въпроси дали продължавам със снимките в сериала. Беше невъзможно на всеки един поотделно да отговоря, затова потвърдих на стори, че не снимам отдавна.

Относно продукцията – всяко нещо има свое начало и край. „София – ден и нощ“ беше изключително успешен проект, макар малцина да признаваха това, много дълго време продукцията беше с най-висок рейтинг в българския ефир, но самият проект достигна своя край“, казва любимецът на зрителите.

Кристиан категорично отказва да даде информация относно заплащането в сериала. „Няма да разкривам подробности около заплащането, тъй като това е конфиденциална информация“, казва той.

Кристиан Кирилов лудо влюбен в Джулия сн. Инстаграм
Кристиан Кирилов лудо влюбен в Джулия сн. Инстаграм

Кирилов подготвя изненада за феновете си. „Работя в насока да ги изненадам приятно, времето ще покаже дали ще успея“, споделя актьорът.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.