Венета Райкова и Тихомир се събраха (Вижте как отпразнуваха рождения ден на сина си Патрик)

Гласувайте за статията

Венета Райкова и Тихомир отпразнуваха семейно рождения ден на сина им

Венета Райкова и Тихомир се събраха. Тв водещата на „Папараци“ седна на една маса в бащата на детето си. Поводът за срещата между двамата не е, че се събират, а рожденият ден на сина им Патрик.

Венета и Тихомир се разведоха преди повече от година, но продължават да поддържат връзка. Тв водещата не веднъж е споделяла, че двамата са се разделили приятелски и поддържат връзка заради Патрик. Това, че тв водещата и Тишо са приятели се вижда и от снимките, които двамата качват в социалната мрежа.

Само преди ден сина на Венета и Тихомир отпразнува своя десети рожден ден. От качените кадри в профила на тв водещата и на малчугана в социалната мрежа Инстаграм се вижда, че Патрик е прекарал един невероятен ден заедно с майка си и баща си.

Личния си празник Патрик посрещна в село Баня, близо до Банско. Там рожденикът и баща му са се насладили на удобствата, които предлага хотелът, в който са отседнали, става ясно от публикуваните снимки. Тишо и Патрик са пробвали както вътрешния басейн с минерална вода, така и външния.

Майчински Венета предупреждава Патрик да влиза вътре в басейна, защото навън е едва 8 градуса. „Ама водата е 36 градуса“, казва рожденика, за да успокои майка си.

Празникът на Патрик не мина и без торта, както и с обилно похапване, вижда се от друг качен кадър в социалната мрежа Инстаграм. Рожденикът не пропусна да позира и за малка фотосесия. „Релакс преди купона. Да ни е жив и здрав рожденика!!!“, написа Венета към кадрите.

Патрик получи много поздравления от феновете на майка си, както и от своите приятели в личния си профил в Инстаграм.

Венета Райкова и Тихомир се събраха за рождения ден на сина си сн. Инстаграм

Венета Райкова и Тихомир се събраха за рождения ден на сина си сн. Инстаграм

„На този ден преди 10 години по това време имах родилни болки, а в момента релаксирам в 36 градусова минерална вода на 8 градуса, на чист въздух…“, пише тв водещата към кадър от басейна.

Рожден ден

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар