Бареков: Боклуците в парламента празнуват обесването на Левски! (шокът е огромен)

Бареков: Боклуците в парламента празнуват обесването на Левски! (шокът е огромен)
5 (100%) 1 vote

Николай Бареков онагледи със снимка думите си, гафът е чутовен!

Евродепутатът Николай Бареков втрещи мрежата със снимка. На която ясно и четливо е изписано как военните днес ще празнуват обесването на Левски.

Бареков

Това е заглавието, което потресе не само Бареков, но и цялата страна – гафът е колосален

Гафът е огромен и беше сътворен от сайта ПИК. Който впоследствие и след гневните коментари на потребители, се усети и поправи грешката си. Бившият журналист обаче използва момента на слабост, за да удари отново по политическата класа у нас:

„Както виждате, министърът на отбраната патрЕот и войвода Каракачанов съвсем го подкара през просото. Изкарва военните днес да празнуват тържествено 146 години от гибелта на Апостола.

Днес е ден на национален траур, а не за тържество, драги национални предатели. Какво празнуват!? Националният ни позор ли????

Турците осъдиха Левски, но ние, българите, го убихме/обесихме. Ние, българите, не знаем къде са гробовете на Левски и Ботев.

Дори един Мандела лежа трийсет години в затвора, но после го направиха президент. Ние с Левски и това не успяхме да направим.

Търпението му е майката, скотове, роби, робски синове… На кого да се сърдиш обаче, като тия боклуци в парламента още на са си свалили фесовете от тъпите чутури“, изригна крайно вбесен Николай Бареков.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар