Валентин Кулагин се разбесня: Мизерници! (виж кого пустоса)

Валентин Кулагин се разбесня: Мизерници! (виж кого пустоса)
5 (100%) 1 vote

Валентин Кулагин се нахвърли озверял върху медията!

Скандалният гримьор Валентин Кулагин не спира да следи новините за себе си, въпреки че се намира извън България. Той не пропуска да сподели с феновете си къде и как се шири в Дубай (където е по работа), но хвърля по едно око и на статиите за персоната си.

Кулагин

Устатият Валентин Кулагин се ядоса не на шега на пловдивската медия

Е, явно пловдивският вестник „Марица“ успя да вбеси хасковлията дотам, че той счете за необходимо да им натрие носовете и от чужбина. Ето как изригна Вальо в профила си преди часове:

„Няма по-измислен, мизерен вестник и сайт от пловдивските „Марица“. Радвам се, че в Пловдив имам силна подкрепа и хората там много ме обичат. Но местната им медия е пълна скръб.

Не могат да се домогнат до реални истории и новини, разбира се, защото не са журналисти. И затова им се налага да си измислят такива.

Нямам предвид нещо актуално написано, а как и да имам – те не пишат за нищо случващо се в момента. Силно се надявам, че не си давате парите за тази смет.

В ерата на интернет и социалните мрежи е вече много лесно да следите публичните личности, които са ви интересни и да виждате какво наистина се случва с тях“, разгневи се Валентин Кулагин.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар