Калин Врачански джигит на пътя (Вижте как гази закона с ново баровско Ауди – Снимки)

Гласувайте за статията

Калин Врачански кара като луд по столични булеварди, актьорът разтрива Ауди за 50 бона

Калин Врачански е горд собственик на ново тузарско возило. Той похарчил пари от хонорара си, получен за участието му в новия сериал, който тръгва скоро по Нова тв „Господин Х и морето”. Като си купил чисто ново спортно Ауди за 50 бона.

Снимка: Ретро

Клаин не се циганил за автомобила си като в крупната сума, която платил за него влизат козметични промени в интериора както и пари за обслужването му. Спортната кола била детската му мечта и от както се сдобил с нея я карал по цял ден. Не може да й се нарадва.

Снимка: Ретро

Отдавна е известно, че блондинът е любител на високите скорости. Само, че секссимволът на бг киното до скоро бе разумен шофьор. Караше екстремно единствено по специално предвидени за голяма скорост писти.

Снимка: Ретро

Но откакто седнал зад волана на Аудито, в двигателя, на което има 240 коня мощност Врачански не се удържал и започнал системно да гази закона за движение по пътищата. Свидетели разкриват, че синеокият чаровник шофирал с два пъти по-висока скорост от позволената. Бил засичан по оживените столични булеварди да разтрива мощната си машина с далече повече от разрешените 80 километра в час.

Снимка: Ретро

Въпреки, че е много ангажиран това не го оправдава да гази закона, коментират очевидци. Които му предричат, че скоро ще стане редовен клиент на пътните полицаи.

Освен с високата си скорост Калин нарушавал забраните като използва смартфона си по време на шофиране. Говори се, че въртял любов с нова дама. След като скандалната му връзка с Мариана Векилска приключи, предават от retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар