Папи Ханс с нови разкрития за Дара, „Биг Брадър“ и алкохола (Вижте тук)

Папи Ханс с нови разкрития за Дара, „Биг Брадър“ и алкохола (Вижте тук)
3 (60%) 2 votes

Папи Ханс цени естествената хубост при жените

Папи Ханс с нови разкрития за Дара, „Биг Брадър“ и алкохола. В интервю изпълнителят на „Кекс“ разкри как върви живота му след излизането му от риалити формата по Нова тв „Биг Брадър“. Константин признава, че поддържа контакт с други двама съквартиранти от Къщата – Атанас Колев и Стефан.

„Да, с Наско и Стефан се чуваме и си пишем всеки ден. Щастлив съм, че намерих приятели във „ВИП Брадър“. С Наско се виждаме по-рядко, но със Стефан редовно тренираме в една зала. Като изключим Кулагин, всички останали бяха хора, с които мога да се разбера, въпреки различията ни“, казва Папи, пише ХотАрена, позовавайки се на „Уикенд“.

Константин споделя, че не се е променил след участието си в „Биг Брадър“, както и какво е отношението му с алкохола. „Разбираме се изключително добре с алкохола. Винаги е било така и продължава. Случвало се е понякога да прекалявам, но никой не може да каже, че ме е виждал пиян. Като прекаля, ми се замайва главата и си тръгвам“, споделя Папи.

Той разкрива също, че не е влезнал в риалити формата заради хонорара. „Не е да съм влязъл беден в шоуто и сега да щракам с пръсти заради хонорара. Не съм разчитал на тези пари. Сливат се с моите и животът продължава“, казва изпълнителят на „Кекс“.

Папи споделя, че харесва естествената красота при жените. „Няма нищо по-хубаво от естествената хубост и гърди“, откровен е той.

Разкрива и какви са отношенията с бившата му – Дара. „Изключително добри приятели сме. Тя ме защити във „ВИП Брадър“, а същото и аз бих направил за нея. Два месеца преди да вляза в шоуто бяхме скъсали“, споделя Константин и отрича да й дължи пари.

Папи Ханс цени естествената хубост сн. Инстаграм

Папи Ханс цени естествената хубост сн. Инстаграм

Папи разкри и защо с Дара са се разделили. „Не, не е имало изневяра. Просто в един момент осъзнахме, че ни е много по-леко да сме разделени, отколкото да сме заедно. Приятелството ни се развали заради връзката ни, а не бива да е така. То трябва да остава!“, категоричен е Константин.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар