Вижте защо Софи Маринова и Гринго искат много деца (+ Къде ще бъде меденият им месец?)

Вижте защо Софи Маринова и Гринго искат много деца (+ Къде ще бъде меденият им месец?)
3 (60%) 2 votes

Софи Маринова и Гринго на меден месец с Павел и Преслава

Софи Маринова и Гринго вече официално са семейство. Двамата сключиха граждански  брак на пети февруари и сега им предстои голямо тържество, с което ще отпразнуват подписването. На него са поканени 350-400 гости, но г-жа Давидова очаква да дойдат и неканени. „Около 350, не по-малко – максимум 400 души.

Всичко е по списък – по имена, но сигурно ще има и малко неканени. Честно казано, за сватбата дори няма да присъстват голяма част от родата ни, основно ще бъдат най-близките като майки и бащи, братя и сестри и т.н. Като цяло ще има най-много 20-30 души от нейната и толкова от моята рода, защото ако поканим всички роднини – с братовчедите ще са по 500 души от нейната и още толкова от моята…“, споделя Гринго.

Въпреки че Софи има много ангажименти, тя и Гринго са планирали кратък меден месец. „Честно казано с Гринго обикаляме целия свят, хем ходя да пея, хем съчетаваме полезно с приятно. Нали казват – с любимия човек и в гората да ходиш, пак ще ти е готино!“, казва г-жа Давидова, пише „Труд“.

Меден месец

Гринго обаче разкрива, че заедно с кумовете Павел и Преслава са планирали меден месец. „Сватбено пътешествие ще направим, като имаме свободни дати. С кумовете ни Преслава и Павел сме се уговорили да отидем до Дубай при първа възможност и там да бъде и медения ни месец“, споделя любимият на Софка.

Гринго и Софи разкриват още и как се виждат след 10 години. В много свои интервюта г-жа Давидова е признавала, че с любимия й мъж искат много деца и работят по въпроса. Преди няколко дни тя разкри, че заради женски проблем е направила два аборта от Гринго.

Софи Маринова и Гринго с меден месец в Дубай сн. Инстаграм

Софи Маринова и Гринго с меден месец в Дубай сн. Фейсбук

Софи и Гринго обаче не спират с опитите да си направят дете. „Представям си, че ще имаме много деца, които да щъкат около нас, весела къща“, споделя Маринова. От своя страна Гринго споделя, че след десет години ги вижда много по-улегнали и спокойни. „Аз си мисля, че тогава ще сме по-улегнали и ще имаме по-спокоен живот – с деца, а може би вече и с внуци, защото тогава и Лоренцо вече може да има деца. Ние искаме да имаме поне още двечки, защото Софи винаги има една дума – колкото повече деца – по-добре, на старини ще има кой да ти отваря вратата“, споделя Гринго своите очаквания за бъдещето.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар