Ето защо Преслава и Павел не минават под венчилото

Гласувайте за статията

Преслава и Павел не могат да минат под венчилото заради постъпка на врачанина в миналото

Преди няколко месеца Преслава и Павел станаха родители на малката Паола. Въпреки, че те вече са семейство, пред закона и пред Бог двамата все още не са съпрузи.

Преслава упорито мълчи по въпроса за сватба. Досега тя не е споделяла, че мечтае да се види като булка, тъй като не беше срещнала подходящия мъж. Но след като това се случи и Преси откри любовта в лицето на Павел, пред тях има пречка да сключат брак.

Врачанинът не може да се венчае в църква, докато не разтрогне предишния си брак. Публична тайна е, че преди години той сключи църковен брак със Златка Райкова. Тогава плеймейтката сподели в мрежата снимки от венчавката и дори за кратко беше с фамилията Лазарова.

Едва ли бракът й с Павел е бил само църковен, тъй като църквата изисква свидетелство за сключен граждански брак, за да венчае двама души.

След като Павел веднъж е сключил църковен брак, той не може да се венчае втори път в църквата. Освен ако не подаде искане за разтрогване на църковния брак, пише „България днес“.

Изданието отбелязва още, че бракът на Павел със Златка е вероятната причина той да не се венчае за майката на дъщеря си Паола.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар