Нели Хаджийска от „Търси се“ влюбена в Калин Сърменов! (виж тук)

Гласувайте за статията

Нели Хаджийска не крие възхищението и респекта си пред Калин Сърменов!

Не ревнува ли мъжът на Нели Хаджийска – с това се шегуват потребители в профила на водещата на „Търси се“. Която преди дни написа прочувствен пост за любимия си актьор Калин Сърменов. Последният беше и гост на предаването по Би Ти Ви.

Нели Хаджийска

Нели Хаджийска платонично влюбена в Калин Сърменов

Ето какво призна влюбената в него и таланта му Нели Хаджийска:

„Единствения начин да успееш да откриеш някой е да му се довериш“ – Калин Сърменов в „Търси се…“

Той е рядка порода мъж! Осанката, аурата му, думите му…кара те да му вярваш! И в „Търси се…“ разкрихме, че това съвсем не е случайно. В гените му е заложена много любов, отговорност и чест.

Изключително силно свързан със своето семейство, което и до днес е пример за него. Въпреки, че преди 7 години губи баща си, той още следва безценните съвети, които му е завещал. Поема грижата за своята майка, която както сам казва е „част от самия мен“.

След един брак, в който не се е чувствал напълно комфортно, той си тръгва с грижите за голямата си дъщеря. Малко след това открива любовта в лицето на младата си съпруга Боряна Пашева и заедно стават родители на още една дъщеря.

Днес Калин Сърменов е директор на любимият му театър Сатирата и там влага цялата си безкрайна енергия. Вярва, че само ние можем да подобрим средата, с усилия и личен пример. И ние му вярваме!“, очарована е Нели Хаджийска.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар