Мистерията с истинското име на Гала е разгадана

Мистерията с истинското име на Гала е разгадана
5 (100%) 1 vote

Преди 8 години Гала смени името си официално

Публична тайна е, че името на Гала не е нейното истинско име. Но малцина знаят как в действителност се е казвала водещата. Всички мислят, че истинското й име е Галя. Но истината е друга.

Преди осем години водещата официално се прекръсти. Тя смени името си със съдебно решение. Доводът й в съда бил, че се налага смяна на името, тъй като тя е известна в обществото псевдонима Гала, а не с истинското си име. Тогава блондинката призна в ефир, че вече официално е записана с името, с което всички я познават. Тя допълни, че много хора мислят, че се е казвала Гълъбина или Галина, но истината е, че се е казвала Галя.

Съграждани на известната водеща, които я познават от детските й години, твърдят, че казаното от нея не е истина. Те се кълнат, че истинското име на Гала е Спаска. Но тъй като тя се срамувала от него, още на младини го променила на Галя.

Следва и втора промяна на името на блондинката. Но този път тя избира далеч по-звучното име Гала, с което стана известна. Към днешна дата тя официално се казва Гала и това име е вписано в личната й карта, пише Марица.бг, позовавайки се на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар