Илиана Раева през сълзи: Прекрасно си, дете талантливо! (виж кого прегърна)

Илиана Раева през сълзи: Прекрасно си, дете талантливо! (виж кого прегърна)
5 (100%) 1 vote

Илиана Раева не крие огромната си обич към малката Татяна!

Златната Илиана Раева може да се слави като строга треньорка, но този път разтопи сърцата на хиляди. И особено на малката надежда по художествена гимнастика Татяна Воложанина. Ето какво разкри за нея в профила си:

Илиана Раева

Илиана Раева заяви огромната си подкрепа за малката Татяна

„БРАВО НА ТАТЯНА ВОЛОЖАНИНА! Прекрасно си, дете талантливо! Днес Таня завоюва 5-то място на турнира в Москва. Талантливото ни момиче участва за първи път в категория жени.

Нейната подготовка закъсня, защото трябваше да представя България в края на миналата годината на МОИ в Аржентина.

Днес Таня допусна грешки в композициите си, пропусна да направи някои от заложените си сложни елементи, но няма как за два месеца да успее да изиграе новата си програма за жени.

В същото време, както винаги показа голяма класа, бързо израстване и готовност да сюрпризира “каките” в световния елит. Таня е голям боец, с много устойчива психика на състезание. Работи много и има огромен потенциал.

Днес тя беше голям герой. За съжаление травмите съпътстват често изявените спортисти. Таня си извади рамото и се наложи да намалим натоварването на тренировките. Това леко наруши подготовката, но не фатално.

Болките са неприятни и пречат на концентрацията. Но това малко голямо момиче е с изключителен характер и днес заслужава само адмирации!!
Поздравления, Танче!

Голяма гордост си ми ти! Истинско удоволствие е да се наслаждавам не само на впечатляващата ти игра, но и на изключителния ти характер всеки ден! Обичам те!“, написа Илиана Раева в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар