Мариела Нордел скандализира: Мис Тигрова и Цвъ – мозък 1 и мозък 2! (виж тук)

Мариела Нордел скандализира: Мис Тигрова и Цвъ – мозък 1 и мозък 2! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Мариела Нордел разбуни духовете в мрежата за пореден път!

Устатата кулинарка Мариела Нордел пак разбуни духовете в мрежата. Този път остроумията й са свързани със скандалните нововъведения във Франция по отношение на родителството:

Мариела Нордел

Мариела Нордел взриви с поста си

„Разликата между мис Тигрова и Цвъ е едва забележима. За да сме политкоректни, можем да ги наречем мозък 1 и мозък 2, че да не се сърдят. И спокойно можем да ги разменим, никой няма да разбере. Особено на молитвените закуски. Там и децата говорят американски…

Към мозък 1 можем да прибавим и подмозъци. Както можем да подходин и към мозък 2.

Към мозък 2 принадлежат всички онези знайни и незнайни силиконови създания – руси, чернокоси, червенокоси и брадати. Те с удоволствие се показват по биг брадъри, Животът е хубааав! и прочие великолепни достижения на съвременната журналистика.

Там те пеят, танцуват и разсъждават за живота и са много важни. Важни и значими в ефира. Във въздуха. Някой ден ще изчезнат и те като нас, обикновените хорица. Вълнуващо би било да видя как червеите се шашкат като стигнат до силикона… Не сега, въобще.

И какво ли биха казали археолозите, когато разкопаят някоя могила и вътре намерят две силиконови торби, едни устни с хилорон, две чифта изкуствени мигли и 10 нарисувани нокъта с камъчета около един бял скелет…

Този ефир, обаче е рожба на десетгодишното управление на мозък 1 и неговите подмозъци. Десет години слушаме ЩЕ. Ще ви построим пътища, ще ви оправим тротоарите, ще ви дигнем ток…, ох, не тока, заплатите.

Ще живеете спокойно и никой не ще влиза вече по домовете ви. Ще ви прецакаме живота.. ох, не, ще ви го оправим. Ще станем едни добри мозъци и подмозъци. Ще се научим да говорим български…. Ама някой друг път.

Мозък 1 поздравява мозък 2 с песента на Азис, подмозък на мозък 2, „Позна ли ме?“, а аз с песента „Подлудяваш ме!“.

П.П. Заявявам, че никога не съм слушала ни една песен на Азис! Заглавията ми ги подсказа Гугъл“, публикува в мрежата Мариела Нордел.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар