Принц Чарлз имал таен син от Камила?

Принц Чарлз имал таен син от Камила?
2 (40%) 1 vote
Днес 53-годишният наследник на Чарл и Камила живее в Австралия

Възрастен австралиец твърди, че е брат на принцовете Уилям и Хари, роден от прелюбодейската връзка между татко им принц Чарлз и дългогодишната му любовница, а днес съпруга Камила – пише в. „Уикенд“. Незаконното отроче със синя кръв обяви още, че принцеса Даяна е знаела за съществуването му, но е спазвала кралската омерта – отбелязва изданието.

Към днешна дата извънбрачният син на принц Чарлз и Камила Паркър Боулс живее в Австралия. Той се казва Саймън-Доранте Дей. 52-годишният мъж е убеден, че е бил заченат по случайност, когато Камила е била на 18 години, а принц Чарлз на 17.

Мъжът излезе за пръв път с това твърдение през 2016 г. Към днешна дата той обещава доказателства за произхода си, но до момента се задоволява с това да размахва свои фотографии като тийнейджър, на които наистина има известна прилика с Чарлз.

Саймън е роден на 5 април 1966 г., близо до Портсмут и към днешна дата е баща на 9 деца. Когато е бил на 18 месеца, е бил осиновен от Карън и Дейвид Дей, а в графата за биологични родители в протокола не е вписано нищо. Мъжът разкрива, че като дете е бил много близък с баба си, която му разказала, че бил дете на Чарлз и Камила.

Чарлз и Камила имат дете като млади

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар