„Денят на бащата“ със Захари Бахаров не е за изпускане

Гласувайте за статията
Захари Бахаров и Весела Бабинова са семейство в развод

Сценаристите, създали „Господин Х“, са същите на които родният екран дължи хитове като „Под прикритие“, „Стъклен дом“ и „Дъвка за балончета“ – Теодора Маркова, Георги Иванов и Невена Кертова, като към тях се присъединява и Иван Ланджев – пише в. „Уикенд“.

Първите трима стоят и зад сценария на още един сериал, който тръгва тези дни. Това е „Денят на бащата“ по БНТ. Стартът е този понеделник, 18 февруари, в 22 часа. Струва си да се гледа! – коментира изданието. Идеята, сценарият, режисурата, костюмите, декорите, актьорската игра – всичко е издържано в духа на доброто тв кино. Трудно може да се намери слабо място в продукцията. Жанрът е социална драма, а историята се върти около развода на двама души, от който страдат не само те, но и всички около тях, а най-вече – тяхното дете.

Захари Бахаров в главната мъжка роля бяга от образа на гангстер, с който го помнят феновете на „Под прикритие“, за да се покаже пред зрителите като съпруг и баща. Александър Сано е неговият най-добър приятел – също много различен от забавните му роли, в които са свикнали да го виждат неговите фенове. Двете основни действащи лица от нежния пол са Весела Бабинова и Глория Петкова.

Бахаров играе съпруг и баща в сериала

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар