Одобряват ли роднините на Софи Маринова Гринго? (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Софи Маринова и Гринго разкриха какво харесват един в друг

Софи Маринова и Гринго вече са семейство. Поп фолк изпълнителката и нейният любим мъж споделиха някои подробности около предстоящото тържество на 24-ти март. Гринго разкри приема ли го майката на Софка, а тя от своя страна сподели какви са отношенията й със свекървата.

„Тъщата ми вика, че съм зет като мед, защото се държа добре с тях“, споделя Гринго, пише „Труд“. „О, да, те така го бъзикат, че е зет като мед – и братята ми също. А свекървата и зълвата също умират за мен! Като моята свекърва и зълвичка няма – така казвам на хората! Разбираме се сигурно и защото те са в Германия и се виждаме по-рядко. Ние със свекървата се чуваме по телефона. „Софче, какво правиш? Добре съм, а ти?“. Тя е само с 5-6 години по-голяма от мен и сме си на един акъл, приличаме си по характер“, казва Софи.

Младоженците разкриват и какво харесват един в друг. „Ами, аз в Софка, дори повече от външния й вид харесвам характера, защото е много земна добричка и добър приятел. Във визията й също всичко харесвам, най-много големите й, изразителни очи“, признава Гринго.

„Харесвам това, че е мъжкар, защото преди години, като бях сама и все исках да имам мъж, който да тропне на маса, да се чуе, че има мъж! Сега повечето станаха по-нежни от жените, по-висят пред огледалата от нас. В Гринго ми харесва също, че винаги си казва нещата в прав текст, има мъжки характер, а ми харесва и това, че е целият в татуси. Има и хубава усмивка, с хубави зъби и му казвам, че искам по-често да се усмихва, защото той по-рядко се усмихва“, споделя г-жа Давидова.

Гринго разкрива още, че би променил „лютия език на Софка“. „Софка има малко лют език и като се ядоса, без да се замисля казва тежки думи и може да те нарани в такива ситуации“, споделя любимият на певицата.

Роднините на Софи Маринова казват, че Гринго е "зет като мед" сн. Фейсбук

Роднините на Софи Маринова казват, че Гринго е „зет като мед“ сн. Фейсбук

Софка от своя страна би искала Гринго да се усмихва повече.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар