Софи Маринова и Гринго спазват всички обичаи на сватбата си (Нови разкрития за тържеството)

Гласувайте за статията

Софи Маринова иска да я „откупят“

Софи Маринова и Гринго вече официално са семейство. Двамата сключиха граждански брак на 5-ти февруари. Сега новото семейство се подготвя за голямото тържество на 24-ти март. В специално интервю г-жа Давидова и нейният любим разкриха нови подробности около предстоящото съвсем скоро тържество.

Софи и Гринго държат много на сватбата им да бъдат спазени всички обичаи. „Искаме да спазим абсолютно всички български традиции. Аз съм от турски произход, а тя от ромски, но и двамата се чувстваме истински българи и ще спазим българските обичаи. Вече сме 21-ви век и искаме всичко да е модерно и хубаво, но единият обичай, който Софка много държи да присъства е този с откупуването на булката.

Като отидем да я вземем с кумовете и трябва да почукаме на вратата и да опитаме да влезем, но четиримата братя на Софка ще ни спират от другата страна и ще трябва да се ръчкаме и бутаме с тях, за да я вземем с пари!“, казва Гринго, пише „Труд“.

„Това си е обичай още от моето детство и по нашия край така го правят, останало ми е в мечтите и при мен да е така. Друга традиция е, че аз, като съм една сестра и имам четирима братя и трябва на всичките да им купя костюми, също така да облека майка и татко, както и семейството на Гринго да ги облека. Държа много и на това, като посрещаме гостите на сватбата, неговата и моята майка да са до нас, както и кумовете“, разкрива г-жа Давидова.

Софи Маринова и Гринго спазват всички обичаи на сватбата си сн. Фейсбук

Софи Маринова и Гринго спазват всички обичаи на сватбата си сн. Фейсбук

Гринго разкрива, че на сватбата са поканени около 350-400 гости, но най-вероятно ще дойдат и неканени. Той признава, че на тържеството ще присъстват само най-близките им – майки, бащи, братя, сестри. Поканени са и много известни личности, сред които и Кубрат Пулев. Много известни спортисти и политици също ще са част от тържеството, „защото Софка им пее на всички“, казва Гринго.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар