Софи Маринова разкри защо с Гринго сключиха брак през февруари (Бременна ли е певицата?)

Гласувайте за статията

Софи Маринова и Гринго спазват всички обичаи на сватбата си

Софи Маринова и Гринго вече официално са семейство. На 5-ти февруари те сключиха граждански брак, а съвсем скоро, на 24-ти март, ще направят и огромно тържество за всички свои роднини и приятели. В специално интервю Софи и Гринго разкриха как се е стигнало до предложението за брак. Семейство Давидови призна и защо са подписали граждански брак  по-рано, а не на самото тържество.

Предложението на Гринго към Софи да станат семейство става спонтанно. „Предложението дойде съвсем спонтанно, докато на 3-ти януари пътувахме за участие от София за Етрополе. По едно време в колата я попитах: „Софче, искаш ли да направим нещо хубаво и да ни тръгне годината уникално добре?“. А тя: „Да, защо не!“.

Тогава й предложих да направим една голяма сватба и да се оженим – стига сме се водили гаджета! Тя ми вика: „Да, и на мен ми писна да пишат, че сме само гаджета“. И така го решихме изведнъж. Софи веднага прие, но след като решихме да сключим граждански брак и останаха 3-4 дена до деня на подписването, по едно време ми вика: „Мале, ние наистина ли ще се женим? Боже, наистина се женим! Мале, май наистина се обвързваме!!!“. А аз: „Да, любов, даже ставаме законни“, разказва Гринго, пише „Труд“.

Преди брака Софи си задава хиляди въпроси, но се радва, че с Гринго са узаконили връзката си. „И аз помня, че си викам: „Я виж, кака Софка на 43 години ще става булка – дали е опасно, дали не, какво ще става? Дали ще ни се съживи повече любовта? Това си е доказателство за любовта един към друг и човек става по-спокоен и даже започвате повече да се обичате и да си отстъпвате. Аз си помислих, че грозна булка няма и сега, като си се представям като булка, много ми харесва и да ходя постоянно да пробвам роклята на София Борисова. Чувствам се като принцеса“, казва г-жа Давидова.

Подписването

Голямото тържество на Гринго и Софка ще бъде на 24-ти март. Певицата призна също и защо с нейния любим са подписали граждански брак преди официалното тържество. „Искахме подписването да не е през март, затова го направихме на пети февруари, защото организаторката на сватбата ни – Дони Чачова ми каза: „Толкова те обичам и трябва да те предупредя, че през март влиянието на планетите не е добро за брак“, споделя Софка.

Софи Маринова избрала дата на сватбата като се съобразила с планетите сн. Инстаграм

Софи Маринова избрала дата на сватбата като се съобразила с планетите сн. Инстаграм

Гринго и Софи признават също, че се чувстват истински българи и ще спазят всички обичаи на сватбата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар