Мелания Тръмп отсвири Доналд за 14 февруари (Вижте как празнува)

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп отсвири Доналд за 14 февруари

Мелания Тръмп отсвири съпруга си за 14 февруари. Първата дама на САЩ избра да почете празника като посети деца от център за борба с рака, вместо да се отдава на романтични преживявания. С това тя затвърди предположенията, че бракът на двойката е просто делово споразумение. И докато Тръмп има съпруга, която му е удобна, то Америка има първа дама, която наистина е готова да работи за хората.

На празника на влюбените Мелания избра да празнува с деца от Вашингтон. Повечето от тях рисуваха картички, които по-късно с нейна помощ залепиха за стените. И докато децата споделяха, кои са любимите им храни, играчки и игри, Мелания разкри кой е любимият й град.

„Вашингтон се превърна в града на моето сърце“, пише Мелания. Тя не скри, че наистина се е влюбила в спокойната старомодна атмосфера на столицата. Нещо повече — първата дама обожава бавния ритъм на града. В сравнение с лудницата в Ню Йорк той е направо спокоен оазис за нея и семейството й.

Мелания благодари на децата за подаръците и цветята, които й поднесоха. И обяви, че ще се моли за тяхното възстановяване. При всеки удобен случай първата дама предпочита да пътува до болници, детски домове, училища и други центрове за работа с деца. Или да полага грижи за тях.

Борбата за равни права на децата се превърна в първи ангажимент за Мелания. Първата дама дори създаде собствена програма „Бъди най-добрият“, която да помогне на деца от малцинствата да получат адекватно образование, здравни грижи и нормален живот. При всеки удобен случай тя се среща с директори на различни детски центрове именно с цел да им помогне.

Мелания Тръмп празнува с деца 14 февруари сн. Инстаграм

Мелания Тръмп празнува с деца 14 февруари сн. Инстаграм

И въпреки че работата й обикновено остава на заден план, засенчена от гардероба й, напоследък Мелания все пак успява да излезе от образа на кукла, който се опитаха да й създадат в САЩ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар