Синът на принцеса Маргарет избухна: Майка ми не беше парти – дива!

Гласувайте за статията

Наследникът на принцеса Маргарет избухна, представят майка му като парти — дива

Кралското семейство на Англия привлича активно внимание последните 60 години. И дори някои членове на фамилията, които нямат пряка връзка с короната също са обект на публичен интерес. В такава ситуация се оказа и сестрата на кралицата – принцеса Маргарет, която почина преди години. Сериал за живота й накара синът й виконт Сноудън да настоява за реабилитация. Той се е заел да напише книга, в която да разкрие истинския образ на майка си, както и отношенията й с баща му – фотографът Антъни Армстронг-Джоунс.

„Майка ми често се представя като социална пеперуда, която се интересува само от партита и забавления с приятели. Тя беше много повече от това. Посвети живота си в служба на кралицата. Отдаде се на изкуство Тото. Сериалът и книгите за нея представят един измислен образ, а не факт“, казва още той.

Затова виконт Сноудън е твърдо решен да промени историята и да поправи имиджа на майка си. Тревогата му не е неоснователна. Сериалът „Короната“ разказващ и за нейния живот я представя като парти – дива, завистлива жена, която се впуска в поредица обречени романси, първият, от които с капитан Питър Таусенд. Следва разпадналият се брак с граф Антъни Армстронг — Джоунс и тайната й връзка с градинаря Роди Льовелин. Принцесата умира от инсулт на 71 години през 2002 година.

По думите на Сноудън, принцеса Маргарет е била ценен сътрудник и помощник на кралица Елизабет. Освен тона е патрон на изкуствата като президент на Кралския балет, грижовен и всеотдаен родител, човек, който помага и се грижи за децата и семейството си.

Принцеса Маргарет сн. Picryl

Принцеса Маргарет сн. Picryl

Според лорд Сноудън, тя самата е била много огорчена от образа на парти пеперуда, който се опитвали да й наложат медиите. Но в крайна сметка съумяла да се справи с огорчението от това и да промени представата за себе си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар