Разделят официално Уилям и Хари (Херцозите със собствени офиси заради Кейт и Меган) Преглеждания: 24031

Уилям и Хари разделят семействата си сн. You Tube
0
2.5/5 - (2 votes)

Уилям и Хари разделят не само домовете си, но и цялата си администрация

Уилям и Хари окончателно са разделени. двамата вече ще имат отделни офис — администрации, отделни жилища и напълно отделни публични ангажименти. Това се налага след безполезните опити на двореца да овладее ситуацията. Напрежението между херцогините обаче остава и това провокирало необходимостта двамата принцове да се разделят окончателно.

Опитът на Джейсън Кнауф — истински PR гуру да спаси публичния образ на двете двойки се оказа неуспешен. Той ще започне работа само за Кейт и Уилям в следващите месеци, докато заместникът му — Кристиан Джоунс ще работи за Хари и Меган.

„Това се прави, защото е необходимо двете двойки да изградят собствен стил и да се спре със съперничеството между двете страни. Не може едни и същи служители да гастролират между двете фамилии. Става все по-трудно“, коментират още те.

През 2009 година Уилям и Хари се отделиха от Кларънс хаус и създадоха своя кралска служба в двореца Сейнт Джеймс. След това преместиха офиса си в Кенсингтън. До сватбата на Меган и Хари това работеше, тъй като принцът беше сам. Сега обаче той и херцогинята на Съсекс са семейство, Кейт и Уилям имат свои деца и е необходимо програмите им да бъдат разделени. Това ще сложи и край на съперничеството между двете херцогини“, казват още придворни от двореца.

Уилям и Хари разделят семействата си сн. You Tube
Уилям и Хари разделят семействата си сн. You Tube

Фактически се оформят четири дворцови администрации, които ще имат свои представители в пресата, профили в социалните мрежи, както и програми. В крайна сметка мнозина се надяват именно това да успокои страстите, които се вихрят между двете двойки. Нови служители на Меган продължават да напускат. Личната й асистентка се отказа след шест месеца, а придворната на кралицата Саманта Коен обяви, че напуска след 17 години в двора. Меган продължава да губи сътрудници, а някои нейни действия окончателно накараха служителите на Кейт и Уилям да се откажат да работят с нея. Затова и младият двор се разделя на две.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.