Калин Врачански заби млада бизнес дама

Калин Врачански заби млада бизнес дама
1 (20%) 1 vote
Новата изгора на Калин Врачански твърди, че има собствен бизнес

Момичето до актьора Калин Врачански изглежда много мило, влюбено и младо – пише в. „Уикенд“. На пръв поглед трудно могат да й се дадат повече от 25 години. Пред изданието обаче тя сподели, че не е чак толкова млада, колкото изглежда, без да уточнява възрастта си. Не е и актриса, нито има апетит към сцената.

„Занимавам се със собствен бизнес“ – обясни накратко блондинката. Тя обаче не уточни за какъв бизнес става дума.
„Тайна е“ – каза момичето с чаровна усмивка.

По информация на изданието Калин Врачански не иска името й да се разчува в общественото пространство и затова я накарал да го пази в тайна. Колегите му също отказват да разкрият тази подробност.

Официалното въвеждане на момичето в обществото като дамата до Калин Врачански стана в едно от столичните кина по време на предпремиерата на най-новия сериал с актьора „Господин Х и морето“. Продукцията тръгва от 1 март.

Пред „Уикенд“ младата дама сподели, че двамата са заедно от много време. Според източници на вестника става въпрос поне за 2-3 години, през които влюбените са крили връзката си по изрично настояване на актьора. В този период от време той понякога е бил забелязван с руса дама. Най-вероятно е била същата, с която дойде на премиерата – коментира изданието.

Калин Врачански крие избраницата си

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар