Гала чукна 52 г. в ефир

Гласувайте за статията
Стефан води Гала на почивка на остров Мавриций

Водещата на „На кафе“ Гала превърна изданието на 13 февруари навръх рождения си ден в личен празник – пише в. „Марица“. Тя се появи облечена от главата до петите в траурно черно, а екипът на предаването един по един се извървя да й честити – отбелязва изданието.

Блондинката бе изпаднала в празнична еуфория и посрещаше всеки подарък с радостни писъци. Масата на коментаторите бе отрупана с лакомства, а екипът си вземаше наздравици с шампанско. Любимият й Стефан й подарил екзотична ваканция на остров Мавриций в Индийския океан, придружена с любовно обяснение, разкри самата Гала.

„Тя е Гала, но за мен е синоним на любов, минахме през много и различно, но днес, на рождения й ден пожелавам на всеки да изпита същото“ – написа в личния си профил в Инстаграм Стефан.
Водещата получи книга и кошница със сладкиши от поета Илиян Любомиров. След това в студиото влезе режисьорът на продукцията Иво, който връчи на Гала машина за пуканки, за която тя от много време мечтаела.

Стилистката Кремена Халваджиян връчи цвете на своята приятелка и шашна зрителите с признанието, че двете явно са имали роднинска връзка в някой предишен живот.
По принцип Гала не обичала да празнува рождените си дни, но сега решила да го направи в ефир, за да си гарантира висок рейтинг.

Гала получи подаръци за РД

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар