Емилия с най-хубавия си Свети Валентин досега (Вижте романтичното й послание към Башур)

Гласувайте за статията

Емилия лети на крилете на любовта

Емилия с най-хубавия Свети Валентин досега. След неуспешната си връзка с Коко Динев, от когото има две деца – Иван и Мира, поп фолк изпълнителката най-накрая е намерила истинската любов в лицето на съпруга си Жорж Башур.

Откакто е с него певицата лети на крилете на любовта, а усмивката не слиза от лицето й. Въпреки голямата трагедия, която преживяха миналата година – загубата на Феди Башур – Емилия и Жорж решиха да продължат напред, доколкото това е възможно след такава тежка загуба.

Те сключиха брак и вече живеят като истинско семейство. Поп фолк изпълнителката се радва на подкрепата на Жорж. Преди време в свое интервю тя призна, че преди да срещне Башур е била „и баща и майка за двете си деца“ от връзката й с Коко Динев. Тогава певицата разкри още, че и двамата с Жорж ще са много щастливи, ако имат общо дете, защото и двамата го искат.

Почти година след сватбата им, поп фолк изпълнителката и бизнесменът продължават „да сбъдват своята приказка“, както пишат феновете на Емилия. А Жорж Башур не спира да засипва своята любима с подаръци и да й показва любовта си.

И в деня на влюбените – Свети Валентин – Емилия получи огромен букет от 101 червени рози от своя любим. А тя от своя страна му изпрати романтично обяснение в любов, което сподели с феновете си в социалната мрежа Инстаграм. „Аз обичам повече, отколкото мога да кажа. Аз съм благодарна за тази прекрасна любов, която ме изпълва… Тя ме събира цяла. Кара ме да правя различни неща и това ми харесва!!! Всичко има смисъл, когато обичаш и те обичат истински!!! И тук ми остана да кажа само едно: „Благодаря ти, Любов!!!“, написа поп фолк изпълнителката.

Емилия лети на крилете на любовта сн. Инстаграм

Емилия лети на крилете на любовта сн. Инстаграм

Емилия сподели и друга част от подаръка за празника на влюбените – вкусна шоколадова торта с кратко и ясно послание. „Обичам те, Любов!“, гласи то. А феновете се радват, че тяхната любимка е срещнала истинската любов в лицето на Башур и й пожелават тя да трае вечно.

Вкусна торта са похапнали Емилия и Жорж за празника сн. Инстаграм

Вкусна торта са похапнали Емилия и Жорж за празника сн. Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар