Синът на Фики с приказен рожден ден (Много снимки)

Гласувайте за статията

Синът на Фики стана на една годинка

Синът на Фики Стораро стана на една годинка. Днес малчуганът отпразнува своя първи рожден ден заедно с цялото си семейство. Фамилия Стораро организира приказно парти за малкия рожденик.

Фики сподели кадри от тържеството в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм. За личния празник на малкия Тони неговите родители са подбрали различни нюанси на синьо, бяло и сребристо. Освен балоните, с които е украсено мястото, където са празнували, разбира се, има и голяма торта в същите цветове. И много сладкиши, с които ще се подкрепят гостите на партито.

„Днес е рожденият ден на сина ми! Той е моят живот!“, написа Фики към качените кадри от тържеството. И веднага заваляха поздрави към малкия Тони от феновете на баща му. Да е жив и здрав, много да ги слуша и да има щастливо детство, пожелават феновете на поп фолк изпълнителя под публикацията.

Дядо Тони Стораро също качи кадър от дългата фотосесия на малчугана. От публикуваните снимки се вижда, че малкия Тони е трябвало да се въоръжи с търпение докато се снима с всички членове на семейството.

Като първо внуче на Тони Стораро малчуганът се радва на вниманието на всички. „За гушкане се надпреварваме – да“, каза поп фолк изпълнителят. „За гледане няма толкова мераклий“, шегува се щастливият дядо. „Шегувам се, малкият Тони е толкова сладък, че всички се занимаваме с него постоянно, радваме му се, но основните грижи за него полагат майка му и баба му“, сподели дядо Стораро в интервю. Дядо Тони обаче също помага в грижите. Той успя да трогне почитателите си като публикува снимка, на която храни първото си внуче.

Фики и Гюлджан с приказно парти за първия рожден ден на Тони сн. Инстаграм

Фики и Гюлджан с приказно парти за първия рожден ден на Тони сн. Инстаграм

Днес малчуганът навърши една годинка и по всичко личи, че внимание не му липсва и наистина цялата фамилия Стораро се занимава с него постоянно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар