Лий Радзивил и Джаки Кенеди – вечните съпернички (Какво не знаем за тях?)

Гласувайте за статията

Сестрата на Джаки Кенеди си отиде, но съревнованието помежду им остана

Сестрата на Джаки Кенеди — принцеса Лий Радзивил си отиде, но споменът за нея остана. Последната жива роднина на легендарната първа дама на Америка издъхна на 85 години в Ню Йорк. Според мнозина Лий е издърпала по-печелившата карта от двете. Тя не само става европейска кралска особа, но също така успява да надживее сестра си с повече от 20 години.

Лий Радзивил и Джаки Кенеди се съревновават от детските си години, въпреки сестринската обич и подкрепа, които споделят безусловно. Двете сестри са си изключително близки и се подкрепят във всяко едно отношение. Докато предателствата не ги съсипват.

Джаки Кенеди отмъщава на Лий като я оставя без финансова стабилност и я изключва от завещанието си. Лий й отмъщава, като се впуска в авантюра с Джон Кенеди. Това е цената, която сестра й трябва да плати, за това, че се е омъжила за по-богат и по-влиятелен човек от нея. По-късно Лий се омъжва за принц Станислав Албрехт Радзивил и е канена във всички кралски дворове в Европа. Отмъщението идва под формата на втори брак. Лий се развежда от Радзивил, но преди да се омъжи за трети път през 2001 година, тя се влюбва до полуда в Аристотел Онасис. Корабният магнат пък обожава Мария Калас, но певицата демонстративно и многократно го пренебрегва. Той от своя страна решава да й покаже, че може да притежава всяка жена — и избира Джаки Кенеди, вдовица на президента на САЩ, вместо сестра й, която очевидно го обожава.

Джаки Кенеди цял живот се съревновава със сестра си сн. Уикипедия

Джаки Кенеди цял живот се съревновава със сестра си сн. Уикипедия

Това е фаталният удар, който Джаки нанася на сестра си. Мнозина твърдят, че тя се омъжва за Онасис, за да осигури спокойствие и сигурност на себе си и децата си. Сестра й пък с години се бори с болката от загубата. Последва обаче се смя Лий Радзивил, която надживя с повече от 20 години по-голямата си сестра.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар