Намалиха с 1/3 присъдата на Анита Мейзер

Намалиха с 1/3 присъдата на Анита Мейзер
5 (100%) 1 vote
Анита ще лежи само още 2 месеца в Сливенския затвор

Решение на Върховния касационен съд да намали с една трета и без това крайно снизходителната присъда на Анита Мейзер от 3 години затвор за убийството на мъжа ѝ Николай Димов, отново постави на дневен ред въпроса за двойния аршин на родното ни правосъдие – пише в. „Уикенд“.

Според решението на магистратите скандалната вдовица ще лежи смехотворните 2 години в пандиза за убийството, причинено по непредпазливост, както и за опита й да подкупи разследващ полицай.
„Това е безумие! Та само заради предложения рушвет на полицай трябваше да отнесе минимално наказание от 3 години затвор, както е според закона. Очевидно е, че Анита Мейзер си е купила правосъдие – как иначе може да бъде обяснена тази семпла присъда“ – гневят се близките на мъртвия Димов.

Според така установената присъда Анита ще лежи още само 2 месеца в Сливенския затвор.

Според разследващите смъртта на 39-годишния Николай е настъпила при заснемането на клип, демонстриращ неговата сила. Във фаталната нощ на 14 август 2016 г. културистът легнал на масажната маса в апартамента на Анита и поискал от нея да му върже свински опашки на краката, една на ръцете зад гърба му и една на врата. Когато обаче опитал да се освободи от тях, примката се затегнала на шията му и това довело до фаталния край.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар