Деси Банова лекува паник атаки след катастрофата (Подробности)

Гласувайте за статията

Деси Банова хукна на психолог, младата булка на Росен Плевнелиев с паник атаки след катастрофата

Деси Банова, която бе участник в катастрофа с тузарския си джип скоро е потърсила помощ от психолог. Госпожа Плевнелиева започнала да страда от паник атаки след инцидента на „Цариградско шосе”. Макар да се отърва без сериозни наранявания втората съпруга на ескпрезидента Росен Плевнелиев изпивала уплаха  да шофира и трябвало да се пребори с кошмарните си страхове.

Снимка: ХотАрена

Бившата синоптичка и настояща половинка на Плевнелиев, която скоро стана майка на син не можела да прежали тузарското си возило. Което бе потрошено от неразумен шофьор. Който помля новия й скъпарски Мерцедес отзад.

Деси го е карала само 8 месеца. Тъй като това е сватбения й подарък от настоящия й съпруг. Тя смятала, че това е лош знак от съдбата макар колата да има пълно  автокаско и щетите по нея ще бъдат заличени напълно безплатно от застрахователя.

Освен това екссиноптичката си представяла какво още по-страшно нещо е можело да се случи и загубила съня си.

Добре, че за семейния комфорт на младото семейство бди майката на Десислава Банова. Баба Лили, която се грижи за внука си Йоан  посъветвала дъщеря си да се обърне към специалист докато е рано. След разговори с психолог да игнорира проблема си, който иначе може да се задълбочи, предават от електронното издание за светски новини hotarena.net.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар