Екстра Нина с откровена изповед (Укривала ли е данъци + Как е убедила Митко Димитров да я върне в „Пайнер“?)

Екстра Нина с откровена изповед (Укривала ли е данъци + Как е убедила Митко Димитров да я върне в „Пайнер“?)
5 (100%) 1 vote

Екстра Нина отрече отправените й обвинения

Екстра Нина даде напълно откровено интервю. В него поп фолк изпълнителката отрича отправените срещи нея обвинения от бившите си продуценти „Съни мюзик“. От музикалната компания твърдяха, че певицата никога не е подписвала договор с тях.

Екстра Нина бе категорична, че това не е вярно. „Не мога да повярвам, че Крум или който говори от името на фирмата, би твърдял нещо различно от това, което ще разкажа сега. Заедно с бившия ми съпруг отидохме в неговия офис и той се обади на Митко Димитров, за да се увери, че отношенията ми с „Пайнер“ са приключили, и подписахме тригодишен договор. Митко ни пожела успехи в бизнеса“, споделя поп фолк изпълнителката, пише show.blitz.bg.

Според Екстра Нина „Съни мюзик“ не са спазвали подписания договор и тя е уреждала всичко в кариерата си съвсем сама. „При подписването се уговорихме за издаването на албум, като разходите за клипове ще поделяме“, казва Нина. „Продължих да инвестирам, участията също сама си ги намирах. Албум не ми издадоха – пари ли нямаха, не знам. Дизайнът на обложката също аз си го платих.

Всичко беше подготвено от мен, очаквах само албумът да види бял свят. После се отдръпнах и изчаках договорът да изтече. Междувременно снимах още клипове на песни, които давах на различни телевизии, изобщо сама се оправях“, категорична е поп фолк изпълнителката.

Нина не крие, че съжалява за решението си да се премести от „Пайнер“ в „Съни мюзик“. „Голяма грешка допуснах, която повлия вредно на кариерата ми и след това. „Съни“ не изпълниха ангажимента си към мен и загубих три години и много пари“, казва поп фолк изпълнителката.

Нина отрича и пуснатия слух от бившите й продуценти, че са ги търсили от полицията, защото тя укрива данъци. „Това твърдение също е абсурдно“, категорична е тя.

Завръщане

Поп фолк изпълнителката разкрива и как е успяла да накара Митко Димитров да я върне отново в „Пайнер“. „Когато реших да отбележа 20-тата си годишнина на сцена през 2016-та, се свързах с Митко, защото с „Пайнер“ премина цялата ми кариера, всички хубави мигове. Направих грешка с емоционалното си напускане, лутах се, но в крайна сметка се върнах „у дома“, където се чувствам най-добре. Митко разбра, че съм осъзнала грешката си и ме прие обратно в името на общите ни минали успехи и приятелство.

Екстра Нина не е е укривала данъци сн. Фейсбук

Екстра Нина не е укривала данъци сн. Фейсбук

Ние се чувахме и докато бях в „Съни мюзик“ и впоследствие самостоятелно движих кариерата си, никога не сме преустановявали контакт, нито сме се карали. работих с телевизия „Планета“ и през следващите години. Поемах и някои участия, уредени от „Пайнер“, споделя Екстра Нина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар