Василена Гръбчева разкри как е започнала работа в телевизията

Василена Гръбчева разкри как е започнала работа в телевизията
5 (100%) 1 vote

Василена Гръбчева направи интересни разкрития

Василена Гръбчева разкри истината за началото на телевизионната си кариера. Бившата половинка отвърна на удара. Скоро се появиха твърдения, че тя е разчитала повече на късмета си, отколкото на своите умения при започването на работа в Нова тв.

Амбициозната блондинка опроверга твърденията, че е носила кафе на някого, за да се уреди с работа в частната медия. Тя сподели, че всичко се е случило неочаквано за нея. Когато започнала работа в телевизията, все още била студентка в Софийския университет.

Василена Гръбчева сподели, че в началото била много притеснена и се страхувала, че няма да се справи. Но благодарение на задачите, които получавала от продуцента на сутрешния блок, е имала възможността да се развие и усъвършенства, пише ПИК.

Пред столичен всекидневник 29-годишната блондинка заяви, че не е слугувала на никого, за да се уреди с работа в телевизията. Всичко, което е постигнала, дължи на своето усърдие в работата.

Василена Гръбчева не коментира личния си живот. Публична тайна е, че преди месеци тя се раздели с Антон Хекимян. Връзката им беше сериозна и въпреки, че продължи няколко години, двамата не стигнаха до олтара. Клюката гласи още, че отношенията им започнали да охладняват след спонтанния аборт на Гръбчева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар