Вижте какво крие Диляна Попова от малкия Борил

Вижте какво крие Диляна Попова от малкия Борил
5 (100%) 1 vote

Откакто стана майка, Диляна Попова промени коренно приоритетите си

Откакто е майка на малкия Борил, Диляна Попова се промени коренно. Моделката, която в миналото имаше връзка с подземния бос Таки и лошото момче на българското кино Асен Блатечки, вече е майка за пример.

Приоритетите й към днешна дата са коренно различни от тези в миналото и всички до един са свързани със сина й Борил.

Като всеки съвестен родител, така и Диляна Попова се страхува от влиянието, което оказват съвременните технологии върху психиката на сина й. Тя вече се е убедила в негативната им роля в ежедневието на детето и прави всичко възможно да ограничи до минимум контакта на Борил с технологичните средства, пише БЛИЦ.

С нескрита тревога моделката споделя, че синът й многократно е изтръгвал телефона от ръцете й. С баща му решили да му купят таблет. Но това и не помогнало. Борил, който е спокойно дете, започнал да става нервен и агресивен. Диляна Попова е убедена, че това се дължи на таблета. Тя е скрила устройството от сина си и се опитва да привлича вниманието му с други интересни предмети.

Моделката не крие, че й е много трудно. Но е категорична, че ще се справи в това начинание в името на доброто на малкия Борил, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар