Гери Малкоданска с таен бизнес за милиони

Гери Малкоданска с таен бизнес за милиони
5 (100%) 1 vote

Гери Малкоданска смело се хвърли в големия бизнес

Гери Малкоданска се оказа изключително смела по отношения на решения, свързани с професионалното й развитие. Амбициозната синоптичка скочи смело в големия бизнес. Тя и съпругът й Алекс Ковачев са инвеститори в жилищна сграда в столичния квартал „Бъкстон“.

Основите на кооперацията вече са факт и до няколко месеца проектът трябва да бъде завършен. Луксозната сграда не е просто поредната жилищна кооперация в столицата. Концепцията на архитектите на „Кедър 1“ е сградата да предложи на своите обитатели комфортно пребиване в столицата. Гери Малкоданска и съпругът й са проектирали всичко, както си го представят. Двамата очакват бърза печалба за кратък период след инвестицията.

В жилищната сграда ще има предимно апартаменти с площ от 60 кв.м. Концепцията е нова за пазара у нас. Идеята е всеки апартамент да разполага със собствена зимна градина с покрив от стъкло, а на покрива на сградата ще бъде изградено лятно кино, което ще е на разположение на всички живущи в нея.

Фасадата на кооперацията интерпретира вечната класика, но в допълнение с дантелени орнаменти и френски прозорци. Декоративните парапети и решетки придават допълнителен лукс на имота.

Излъчването за елегантност в детайлите е подсилено от подчертаната аристократичност в екстериорния дизайн на кооперацията, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар