Константин остава в „Пайнер“ (Подробности)

Гласувайте за статията

Константин остава в музикална компания „Пайнер“

Константин отказва да коментира слуховете за раздялата му с музикална компания „Пайнер“, въпреки че вече стана ясно, че той не е подписал договор с продуцента си. Преподписването на документа трябвало да стане още преди две години, но Коцето все отлагал.

Клюката гласи, че търпението на Митко Димитров се изчерпало и той показал вратата на хитовия изпълнител. Според мълвата, певецът е в обтегнати отношения с продуцента си. Но истината се оказа коренно различна. Коцето е в много добри отношения с Митко Пайнера. Той е един от малкото певци в компанията, които работят на много добри условия.

Константин ще остане в музикалната компания до средата на годината. До месец юни той е поел ангажименти и ще ги изпълни. След броени дни в ефира на телевизия „Планета“ ще се завърти и най-новото парче на Константин.

До средата на годината той ще има възможността да помисли за бъдещото си професионално развитие. Коцето ще реши дали ще остане в „Пайнер“ или ще започне да се самопродуцира, пише Хот арена.

Междувременно стана ясно, че той обмисля втора сватба. Певецът и съпругата му Надя възнамеряват да сключат църковен брак. Двамата са вярващи и са на мнение, че е крайно време да узаконят връзката си и пред Бог, допълва изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар