Алекс Раева с тайна любов

Алекс Раева с тайна любов
5 (100%) 1 vote

Алекс Раева пази в тайна самоличността на новия си любим

Алекс Раева има връзка с тайнствени господин. Тя често пътува зад граница именно заради новата тръпка в живота си.

В момента водещата се наслаждава на екзотична почивка в Катар. Публична тайна е, че тя е запалена по гмуркането и не пропуска възможност да сподели в мрежата кадри от преживяванията си в подводния свят. Дружката на Мария Игнатова избира за своята почивка райски кътчета от света, където има възможността да се наслади на хобито си.

В момента двете приятелки са на почивка в Катар. След това на Алекс Раева й предстои още една екзотична почивка, но този в компанията на любимия мъж. Изпълнителката не крие, че с него се познават от години и в момента той не живее в България. Връзката им е от разстояние и Алекс вече е свикнала с този факт.

Тя отказва да разкрие самоличността на мъжа до себе си и споделя, че това е негово желание. Красавицата е категорична, че ще уважи желанието на любимия си, тъй като показността само пречи на връзките.

Тя копнее за свое дете и се надява много скоро да сбъдне мечтата си. Но въпреки силното си желание да стане майка, тя не мисли за това, тъй като знае, че за всяко нещо в живота има подходящ момент, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар