Константин на война с Митко Димитров (Ще се върне ли певецът в Пайнер?)

Гласувайте за статията

Константин води преговори за завръщането си в Пайнер

Константин на война с Митко Димитров. От  1-ви февруари поп фолк изпълнителят и продуцентите му са скъсали всякакви отношения. А причината за това е, че Коцето няма сключен договор с фирма Пайнер. Проверка в каталога на музикалната компания показва, че името на поп фолк изпълнителя е премахнато оттам.

Константин го няма и в официалния сайт, където доскоро имаше новини за него и за цялото му семейство, както и за техните почивки. Сега в търсачките при написването на името на поп фолк изпълнителя не излиза нищо, пише ХотАрена, позовавайки се на „България днес“. Няма ги дори снимките на Константин, които са правени на официални фотосесии.

През последните години поп фолк изпълнителят остави кариерата си на заден план. Най-вероятно това е подразнило шефовете му. От две години Константин няма договорни отношения с Пайнер, а това му позволява да прибира сериозна част от хонорарите си, без да отчита суми на продуцентите си.

Константин обаче отказва да коментира ситуацията и да каже какви са истинските му отношения с Митко Димитров. Във война ли са поп фолк изпълнителят и шефът на фирма Пайнер, Коцето отказва да даде категоричен отговор.

Засега единственият коментар, който Константин дава е, че все още е в преговори с продуцентите си и съвсем скоро ще стане ясно дали отново той ще бъде част от изпълнителите на Пайнер. „Водим преговори за нов договор, до две седмици ще стане ясно какво се случва“, казва поп фолк изпълнителят. Константин обаче отказва да даде повече информация за войнствената ситуация между него и Митко Димитров.

Константин и Митко Димитров водят преговори за връщането му в Пайнер сн. Инстаграм

Константин и Митко Димитров водят преговори за връщането му в Пайнер сн. Инстаграм

В социалните мрежи феновете също се интересуват каква ще е съдбата на поп фолк изпълнителя и ще се върне ли той в Пайнер. Това обаче ще разберем след две седмици, когато според него приключват преговорите, които води с продуцентите си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар