Синът на Румен Радев замяза на мутра (Вижте как промени външния си вид Георги)

Гласувайте за статията

Георги на Румен Радев се офъка нула номер, президентския син с неузнаваема визия

Синът на Румен Радев съвсем е заприличал на мутра. 15-годишният тийнейджър, който до скоро носеше косата си на бретон сега се подстригал нула номер. Младежът сменил визията си веднага след скандалното меле, в което бе замесен по празниците, разкриват негови съученици.

Колаж: Ретро

Преди Георги се стремял да прилича на кумирите си във футбола. Но напоследък гонел визия на лошо момче. Така смятал, че повече ще се хареса на момичетата.

Младежът е сред най-успешните ни млади надежди във футбола и затова бил много суетен. Момичетата в квартала и съученичките му си падали по него. Именно заради девойка близка до сърцето му президентският наследник се замеси в юмручен бой с други непълнолетни докато бил на купон в софийския клуб „Голдън Бий“.

Според закона Георги, който е само на 15 няма право да присъства в заведение сам без придружител след 22 часа. От известно време тийнейджърът успял да склони майка си да го пуска с останалите от компанията защото не искал да се дели от тях.

За момчето се говори, че по начало бил скромен и свит. Но през последните две години се окопитил и започнал да се закача с момичетата.

След развода на Румен Радев с първата му съпруга децата на държавния глава живеят с майка си. С баща се Дарина и Георги се виждат единствено по празници. Другари на сина на президента твърдят, че той е интелигентно момче, но палаво. Като тази негова черта се подсилвала от имиджа му на футболист.

Баща му преди време призна, че за сина му в момента е най-важен неговия треньор. Той се занимава с футбол професионално от много малък и миналото лято постигна успех за първи път. След като бе сред трите млади надежди впечатлили ръководството на ФК клуб Валенсия и отиде на проби в Испания, предават от retro.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар