Ники Михайлов предлага брак на Николета Лозанова (Вижте още)

Гласувайте за статията

Ники Михайлов с годежен пръстен за 5000 лева

Ники Михайлов предлага брак на Николета. Футболистът е купил луксозен пръстен, който мисли да подари на своята любима жена за празника на влюбените Свети Валентин. Михайлов купил неприлично скъп пръстен за Николета Лозанова. Синът на Боби Михайлов е скрил бижуто от любимата си и планира да й го подари навръх празника на влюбените, разкриват близки до вратаря.

Ники Михайлов обаче изрично уточнил пред приятелите си, че пръстенът не е годежен, макар цената му да е като на такъв, пише ХотАрена, позовавайки се на „Галерия“. Влюбените винаги си подарявали скъпи подаръци на 14-ти февруари, а този път Ники решил да стигне малко по-далеч. Бижуто, което Михайлов поръчал за своята любима, било обсипано с малки черни диаманти, но вратарят изрично го поръчал без голям камък, за да не прилича на годежен пръстен.

Николета и Ники се разбрали помежду си да не се сгодяват, за да не изчезне магията в тяхната връзка.

Според запознати бижуто никак не е евтино. Цената му е около 5000 лева. С този свой жест Михайлов искал не само да накара Лозанова да се чувства специална, но и да затвори устите на злобарите. Откакто той играе за „Левски“, в светските среди упорито се шушука как Николета изкарва повече от него. На подмятанията Ники отвръщал, че може само да се гордее, че има толкова „успешна и независима“ жена до себе си.

Освен за Лозанова, Михайлов имал подарък и за другата си любима жена. Това е 6-годишната Никол. Тя щяла да получи за 14-ти февруари уникална ръчно изработена диадема. Дъщерята на Николета много обичала Ники да й прави прически вечер преди сън.

Ники Михайлов предлага брак на Николета сн. Инстаграм

Ники Михайлов предлага брак на Николета сн. Инстаграм

С този жест Ники Михайлов искал да покаже на своята любима жена Николета и на дъщеря й Никол, че е лудо влюбен и в двете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар