Наталия Гуркова остана без пари

Гласувайте за статията

Наталия Гуркова има финансови проблеми

Наталия Гуркова закъса за пари. Миската остана без наследство. Милионите на покойния й съпруг са вече само мираж за нея. Тя няма достъп до диамантената империя на Джордже Михалевич, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Причината е, че властите в ЮАР водят разследване за смъртта му, което има за цел да разкрие дали той е бил ликвидиран заради бизнеса си. Разследващите се съмняват, че богатството на Михалевич е било придобито чрез престъпна дейност. Ако предположенията им се окажат истина, Наталия Гуркова ще загуби окончателно наследството на съпруга си.

Не е ясно какво се случва с бутиците за бижута, притежавани от съпруга й. Но със сигурност миската няма нищо общо с управлението им. Битката за наследството на Джордже, Наталия Гуркова е оставила на свекърва си.

Месеци преди трагедията с Михалевич, съпругата му се прибра в България заедно с двете им деца. Дъщеричката на Гуркова посещава българско училище, а синът й – детска градина.

Докато разследването тече, вдовицата на диамантения бос се опитва да започне нов живот и да превъзмогне болката от преживяното. В началото на месеца тя започна работа по нов проект. Наталия Гуркова се изявява като водеща на предаването „Те са“, което се излъчва в мрежата. В него тя интервюира богати и известни хора, които разкриват пред нея интересни факти от личния си живот, пише Хот арена.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар