Вижте защо Софи Маринова и Гринго бързат със сватбата (Младоженците с високи очаквания от събитието)

Гласувайте за статията

Софи Маринова и Гринго изкарват пари от сватбата си

Софи Маринова и Гринго вдигат пищна сватба не заради голяма любов един към друг. Причината по-скоро е финансов интерес. На 5-ти февруари двамата сключиха граждански брак и Софка прие фамилията на своя любим. Тя вече с гордост може да се представя като г-жа Давидова. За нас обаче изпълнителката си остава Софи Маринова, защото фамилията на Гринго сменя нейната, която е Каменова.

Подписването на граждански брак минало много добре, защото на него били само най-близките на Софи и Гринго, призна певицата. Сега идва ред на голямото тържество, което ще бъде на 24-ти март. На купона Маринова и Гринго са поканили около 500 човека, макар че желаещите да присъстват били доста.

Пред най-близките си Софка признала, че организира тържеството, най-вече за да изкара пари, тъй като напоследък банковата й сметка се изпразнила. Маринова дори намекнала на своите гости, че не иска подаръци, а пликове с пари, пише ХотАрена, позовавайки се на „Галерия“.

Причината Софка да закъса с парите е, че тя издържа цялата си рода, а и тази на Гринго. Миналата година г-жа Давидова участва и в „Като две капки вода“, оттам тя взе доста висок хонорар. Той обаче отдавана бил изхарчен за адвокати, които да измъкнат Гринго от затвора.

Запознати издават, че съпругът на Софи има и стари борчове. С тяхното погасяване също се заела Маринова. На плещите на г-жа Давидова лежи и още един огромен разход – кариерата на сина й Лоренцо. Той вече усилено върви по стъпките на майка си. Лоренцо има няколко песни с видеоклипове към тях. Те също са покрити от Софка.

Софи Маринова и Гринго вдигат сватба от безпаричие? сн. Фейсбук

Софи Маринова и Гринго вдигат сватба от безпаричие? сн. Фейсбук

Затова Гринго и съпругата му решили да си направят пищна сватба, с надеждата да изкарат много повече, отколкото са похарчили. Организацията щяла да струва около 50 000 лева, но те се надявали всеки от 500-те гости да се бръкне с 500 лева. Така семейството ще изкара около 250 000 лева от гостите си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар