Тита се шири в апартамент от 150 квадрата (Вижте каква колосална сума изхарчи за обзавеждане)

Тита се шири в апартамент от 150 квадрата (Вижте каква колосална сума изхарчи за обзавеждане)
3.5 (70%) 2 votes

Тита се изхарчи за луксозно обзавеждане на новото си жилище

Тита се шири в апартамент от 150 квадрата. Жилището си певицата закупила още миналата година, а преди това тя живеела в София на квартира. Певицата не веднъж е подчертавала в различни интервюта, че сама си изкарва парите и сама е платила луксозното си жилище. „Изкарвам си достатъчно пари. Не разчитам нито на гаджето, нито на родителите си“, казва изпълнителката, пише ХотАрена, позовавайки се на „Галерия“.

Жилището на Тита е доста голямо за сам човек, около 150 квадрата. Но певицата държала апартаментът да е тристаен, тъй като купувала имота с перспектива. Жилището разполагало с две спални, с огромен хол и кухня. Тита разполагала и с просторен дрешник. Само за него певицата изхарчила 5000 лева. Тя мечтаела да има с такъв в апартамента си, тъй като имала огромен гардероб от сценични дрехи, които трябвало да съхранява някъде, както и над 50 чифта обувки.

Тита наела една от най-скъпоплатените фирми за интериорен дизайн, която да декорира жилището й със стил и усет към модерното за съответната сума.

Певицата настоявала всеки детайл от интериора на апартамента й да бъде изпипан до най-малката подробност и да отговаря изцяло на стила й. Кухнята, например, била цялата в бяло с най-модерното оборудване, макар Тита рядко да се задържала там. Банята и тоалетната също били по последен писък на модата, за да може певицата да си щраква селфита и оттам, както подобава на звезда.

За луксозното обзавеждане на огромното си жилище Тита изхарчила не малко пари. Добре осведомени източници разкриват, че за цялостния изглед на модерно обзаведения апартамент певицата изхарчила колосалната сума от 70 000 лева, която определено не е по джоба на всеки българин.

Тита изхарчи 70 бона за луксозно обзавеждане сн. Инстаграм

Тита изхарчи 70 бона за луксозно обзавеждане сн. Инстаграм

Тита явно може да си позволи това разхищение, защото кариерата й е на върха. И тя не може да оплаче от липсата на участия. В момента певицата е на турне в Америка с Криско. Веднага след завръщането си тя влиза в „Като две капки вода“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар